Studie- eller konferensresa till SvalbardMitt mellan Nordnorge och Nordpolen finner du den sista vildmarken, isbjörnens rike... Den mytomspunna ögruppen Svalbard! Här kan ni se fram emot en annorlunda konferens för de äventyrsälskande! Välkomna till Arktis!För den oinvigde kan Svalbard verka både kargt och öde med sitt stora öppna landskap, sparsamma vegetation och ändlösa glaciärer. Ser man bortom detta finner man minst sagt ett eldorado av upplevelser, året runt! Såhär långt norrut är säsongsvariationerna stora. Den mörka polarnatten ersätts av ljusa vintermånader som sedan övergår i en överraskande varm sommar där solen aldrig går ner!Huset, en av norra Europas bästa krogar som har en imponerande vinkällare med över 20 000 flaskor bjuder gärna in till avsmakningsmeny, och förutom denna krog väntar också spännande kulinariska upplevelser ute i den arktiska vildmarken. Rencarpaccion och ishavstorsken sköljs med fördel ner med lokalbrygd stout eller vodka med glaciäris.

Svalbard är ett av världens största orörda vildmarksområden och det är just detta, dess råa och otämjda natur som så många fascineras av men få får chans att uppleva.Svalbard har mycket mer än underbar natur att erbjuda. I byarna Longyearbyen och Barentsburg hittar du ett brett utbud av sevärdheter, kulturella evenemang, festivaler och aktiviteter året runt. Det finns också många barer och restauranger där människor från hela världen (boende och besökare) samlas för att njuta av god mat och dryck. Longyearbyen är också full av affärer med ett brett utbud av taxfree-varor. Många besökare förvånas över hur mycket det finns att upptäcka på ett så litet ställe - så nära nordpolen!Svalbard har något för alla, oavsett om du vill ha en utmanande flerdagsutflykt i vildmarken eller en bekväm stadsweekend med en bra dos av kultur, mat och dryck. Men vi vill ändå påstå att Svalbard upplevs bäst med kängorna på!


Style är en trygg researrangör med 20 års erfarenhet som hjälper tusentals resenärer varje år med sina konferens- och studieresor. Vi hjälper dig snabbt att ta fram ett skräddarsytt reseförslag som passar er nästa företagsresa.


Klicka här så hjälper vi dig att planera studieresan till Svalbard!

+46(0)8-22 33 80 | info@style.se

Copyright © 2019, Style Scandinavia AB

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle