Island – den heta ön


I september reste Style tillsammans med ett fastighetsbolag till Island, vilket blev en mycket uppskattad resa!

Vi hann med att få guidning av Reykjaviks Opera och konserthus Harpa som har en mycket speciell arkitektur (ritat av Henning Larsen Arkitekter). Huset är byggt i stål, med en fasad som består av omkring 10 000 oregelbundet formade prismaliknande fönster i olika färgnyanser. Här hade gruppen även en halvdags konferens.

Under dagarna på Island åt vi väldigt god mat! I Reykjavik finns ett stort utbud av restauranger och till hög kvalitet, framförallt på havets läckerheter som fisk, räkor, hummer och havskräftor. Den bästa middagsupplevelsen under resan var nog Fishmarket . Väl rekommenderat ett besök!

Vi hann även få uppleva lite av Islands fantastiska natur, nationalparken Þingvellir där kontinentalplattorna från Nordamerika och Europa möts, gejsrarna Geysir och Strokkur och Islands största vattenfall Gullfoss som är otroligt mäktigt.

En fantastisk resa med mycket aktiviteter, intressant guidning och studiebesök, god mat och trevligt sällskap!


8 visningar

+46(0)8-22 33 80 | info@style.se

Copyright © 2019, Style Scandinavia AB

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle