Style Scandinavia AB grundades år 2000 för att hjälpa svenska företag inom designverksamhet med researrangemang utomlands.

Vi arrangerar studieresor, konferensresor och incentives åt företag. Vår kärnverksamhet ligger inom bygg-, fastighets-, designbranschen och våra kunder är några av de mest framgångsrika inom sitt område. De har krav på oss att bli del av de senaste trenderna utomlands. Med våra efterfrågade specialkunskaper utvecklar vi ständigt nya branscher att verka inom.

Style Scandinavia har ett unikt lokalt nätverk runt hela världen. Det gör att våra kunder kan ta del av intressanta detaljer inifrån som andra bara talar om utifrån. Style har sedan starten hjälpt många företag och organisationer med lyckade reselösningar.

Nu är vi sex personer som hjälper våra kunder att nå fram och överträffa målet med sina resor. Style har sitt kontor i genuin 1890-talsmiljö i centrala Stockholm – det är faktiskt det enda kvarteret i Klara som klarade sig från rivningshysterin på 1950-talet. Vi som arbetar här har stort engagemang och lång erfarenhet från några av branschens största aktörer inom gruppresor och företagsevenemang.

Har du vägarna förbi, kom gärna in och besök oss över en kopp kaffe och upplev en svunnen Stockholmsmiljö. Varmt välkommen!

SRF

Style är medlem i SRF, Svenska Resebyråföreningen, vilket för dig som kund är en kvalitetsstämpel på att vi som företag bedriver yrkesmässig resebyråverksamhet. Vår personal är kompetent och erfaren samt väl insatt i för branschen gällande lagar och regler.

Resegarantier

Vi har ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet.

Referenser

Vi har många nöjda kunder som har rest med Style Scandinavia. Vill du komma i kontakt med några av våra referenser? Hör gärna av dig till oss, 08-22 33 80.

Trygghet och säkerhet

Style arbetar bara med kvalitetssäkrade leverantörer för att våra kunder inte ska drabbas av några överraskningar. Vårt företag har fått AAA-utmärkelse, marknadens högsta kreditvärdighet enligt Soliditets och vi ställer erforderlig resegaranti till Kammarkollegiet.

Företagsuppgifter

Style Scandinavia AB
Box 3281
SE-103 65 Stockholm

Besöksadress: Bryggargatan 6C
Öppettider: Måndag-fredag 9-16, lunchstängt 12-13

Tel: +46 8 22 33 80
E-post: info@style.se

Org.nr: 556589-4952
Momsregistreringsnummer (VAT): SE556589495201

Styrelsens säte är i Stockholm.

+46(0)8-22 33 80 | info@style.se

Copyright © 2019, Style Scandinavia AB

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle